VZW Zuiver Zaventems

Deze naam is enkele jaren geleden gegeven aan de VZW na een breinstormsessie waarbij de samenwerking van twee entiteiten in een naam gegoten werd. Alhoewel zuiver een woord is die zo ongeveer dertien definities heeft, accentueren we graag dat we Zuiver in de betekenis van "authentiek" gebruiken, t.t.z.: - van, voor, door en in Zaventem, het geheel bedekt met een laagje ecologisch verantwoording. In het kort het is een VZW dat vlekkeloos een festival wenst te organiseren en liefst op de juiste toonhoogte! Uiteraard is er geen enkele politieke connotatie te zoeken in onze VZW "Zuiver Zaventems".

Doel.
Onze VZW heeft als doel een gratis evenement te organiseren in Zaventem met voornamelijk muzikale optredens en de daarbij behorende drank- en eetkraampjes en dit alles in een ecologisch kader.

Concreet: voor 2019
Het festival zal plaatsvinden op 22 juni 2019,
Waar: Kerkplein Zaventem
Vanaf 17u00 starten we het voorprogramma van het muzikaal gedeelte gevolgd door een hoofdprogramma. We sluiten dit evenement rond 01u00.
Doorlopend zal er drank en eten verkrijgbaar zijn op het kerkplein.
De drank zal geschonken worden in een recycleerbare beker (hard plastiek), waarvoor een borg van 1 euro gevraagd wordt. Resultaat van deze actie is dat het afval tot een minimum herleid wordt. Deze manier van werken passen we al 6 jaar toe, met succes.

Wat zijn onze troeven:

GRATIS MUZIEKFESTIVAL.

Totaal evenement waar ecologie een belangrijke rol speelt.
Gevarieerd programma

Niet te vergeten.
Een deel van de opbrengst gaat ook dit jaar naar een goed doel. (Nog nader te bepalen)
Kandidaturen en motivatie voor ons goed doel "Zuiver Zaventems 2019" kunnen per mail doorgestuurd worden naar info@zuiverzaventems.be en dit zo snel mogelijk.
We aanvaarden enkel kandidaturen van VZW's waarvan de maatschappelijke zetel zich in groot Zaventem bevindt.